67 90 91 21 Timebestilling
Knut Einar Sandbakken

Knut Einar Sandbakken

Kiropraktor, daglig leder

Offentlig autorisert kiropraktor. Utdannet ved Macquarie University,Sydney, Australia.

Knut Einar ble uteksaminert i 2004, og har siden fordypet seg i funksjonell nevrologi. Han har erfaring fra travel familieorientert klinikk i Australia. Fra 2008 jobbet han med utredning og behandling av ulike svimmelhetstilstander ved Stabekk Nevrokiropraktiske klinikk, før han etablerte klinikken Move. Knut Einar har stor kompetanse og erfaring i behandling av akutte og langvarige plager relatert til ryggraden og er lidenskapelig opptatt av få frem det beste i hver enkelt. Du finner han plystrende i klinikken.

Camelia Ong

Camelia Ong

Kiropraktor

Offentlig autorisert kiropraktor. Utdannet ved Wales i Storbritannia.

Camelia er fra Malaysia og har bred erfaring fra tverrfaglig idrettsklinikk i Liverpool. Hun brenner for faget og er genuint opptatt av å hjelpe pasienter til en sunn og aktiv livsstil. Camelia er sertifisert NSCA treningscoach og har deltatt i frivillig arbeid under europeiske mesterskap som del av medisinsk team. Hos Move behandler hun pasienter i alle aldre og tilbyr kiropraktisk behandling, kinesotaping, trykkbølge og tørrnålsbehandling. Camelia er språksterk og snakker engelsk, mandarin og malay, i tillegg blir hun stadig bedre i norsk. Når hun ikke jobber, er hun som regel å finne på et treningssenter eller finpusser taekwondoformen.

Emmy Maria Schmidt

Emmy Maria Schmidt

Kiropraktor

Kiropraktor med mastergrad fra Bournemouth University, England.

Emmy har flere års erfaring fra den anerkjente klinikken AECC i Sør-England. Som kiropraktor hos Move har hun bred kunnskap om svimmelhet, men hennes kompetanse er allsidig og omfatter alle aldersgrupper. Gjennom videreutdanning har hun opparbeidet seg utvidet fagkunnskap om rygg- og bekkenplager knyttet til svangerskap. Selv spiller Emmy håndball, og har stor interesse for at idrettsutøvere skal yte optimalt. Hun er omtenksom og opptatt av at pasienten skal forstå hvordan behandlingen fungerer. Emmy er alltid blid og har en latter som smitter.

Kenneth Gundersen Bjørneseth

Kenneth Gundersen Bjørneseth

Muskelterapeut og massør

Godkjent muskelterapeut og massør, utdannet ved Axelsson, Oslo.

Kenneth har bred kompetanse fra tverrfaglig helseklinikk. Han tilbyr massasjebehandling og muskelterapi hos klinikken Move. Kenneth er opptatt av å se kroppen i sin helhet og har fokus på musklenes samspill. Han jobber med dyp muskelterapi, både ved akutte plager og som forebyggende behandling. Ved behov samarbeider han effektivt med kiropraktor for å nå klientens mål. Kenneth er glad i aktivitet og har erfaring fra idretter som håndball og sykling.

 Marius Monssveen

Marius Monssveen

Kiropraktor, faglig leder

Offentlig autorisert kiropraktor. Utdannet ved Macquarie University, Sydney, Australia.

Marius er medeier og faglig ansvarlig hos Move. Han har en grundig og helhetlig tilnærming til smerter i muskler og ledd. I tillegg har han utvidet fagkunnskap og stor interesse for svimmelhetsplager. Dette har blant annet ført til publisering av vitenskapelige artikler omhandlende nakke og svimmelhet. Marius har alltid godt humør, og har en unik evne til å forklare komplekse problemer på en folkelig måte. Han har bred idrettsbakgrunn fra blant annet; terrengsykling, surfing og ski.