67 90 91 21 Timebestilling

Kiropraktikk og idrett

Skader relatert til idrett og trening er dessverre en realitet for mange.

Plager oppstår som resultat av overbelastning, feilbelastning eller ved akutte traumer. Kiropraktorene ved Move kiropraktikk er godt rustet til å diagnostisere og behandle slike typer skader.

Vår faglige ekspertise kombinert med personlig erfaring innen idrett forsikrer at du får en grundig utredning og riktig oppfølging av ditt problem. Behandling hos kiropraktor kan i tillegg benyttes til å optimalisere ytelse og til å forebygge skader hos idretts- og ekstremsportsutøvere. Stadig flere erfarer at kiropraktisk oppfølgning ikke bare reduserer smerte, men kan også bedre teknikk og ytelse.

Hos Move kiropraktikk hjelper vi deg med å identifisere svak og dårlig kontrollert muskulatur, og lærer deg hvordan trener denne slik at du redusere risikoen for fremtidige skader. Vi har lang erfaring med utøvere fra ulike idretter og på forskjellige nivå.

Vi erkjenner naturligvis at antallet faktorer som ligger til grunn for idrettsprestasjoner er mange. Vi får ofte tilbakemeldinger på at kiropraktisk behandling øker utøverens fokus og balanse. Våre utøvere sier ofte at de føler seg bedre, og at de opplever flere sportslige oppturer i perioder etter behandling.

Våre kiropraktorer har utvidet fagkunnskap innen funksjonell nevrologi. Vi tester funksjonen til ditt nervesystem og hjelper deg med å bringe det så tett opp mot det optimale som mulig.

Snakk med oss om hva vi kan gjøre for deg og din klubb!